Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Eşi Beril Işık açıkladı

Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Eşi Beril Işık açıkladı
Herkesin severek takip ettiği ‘Kim Milyoner Olmak İster’ sunuculuğuyla hafızalarda yer edinen Kenan Işık, beyin kanaması sonucu 8 yıldır komada. Ünlü sunucunun sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilirken, hayat arkadaşı Beril Işık, eşinin sağlık durumunu paylaştı.

Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu olan Kenan Işık''ın beyin kanamasının üzerinden tam 8 yıl geçti. Sağlık durumu merak edilirken, eşi Beril Işık, sağlığıyla ilgili sevindiren haberi verdi. Tedavisi evde devam eden usta oyuncunun sağlığı hakkında eşi Beril, "Her şeyi duyuyor fakat tepki veremiyor. Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor" ifadelerini kullanarak müjdeli haberi verdi.

8 yıldır ailesinin desteği ile yaşamını sürdüren Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkındaki son bilgiyi eşi Beril Işık verdi. 

"VÜCUDUNU ARTIK KENDİSİ TUTABİLİYOR"

8 yıldır ailesinin desteği ile yaşamını sürdüren Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkındaki son bilgiyi eşi Beril Işık verdi.  Işık''ın artık gözleriyle iletişim kurabildiğini söyleyen Beril Işık, "Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" şeklinde konuştu.

2014''TE KOMAYA GİRMİŞTİ! TAM 8 SENE OLDU

21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren ünlü sanatçı, fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı öğrenilmişti. Bilinci kapalı hâlde hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü ve sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu söylenmişti. Bir müddet komada olan Kenan Işık’ın tedavisi şu anda evinde devam ediyor.

OZAN ZEYBEK, "KENAN IŞIK BİLDİĞİNİZ GİBİ"

Komada olan sunucu hakkında arkadaşı son durumuna dair şu ifadeleri daha öncesinde kullanmıştı. "Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi."

Şimdi ise ünlü sunucunun sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Müjdeli haberi eşi Beril Işık verdi. "Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" ifadelerini kullandı.

PEKİ KENAN IŞIK KİMDİR?

Devlet Demiryolları''ndan emekli bir memurun çocuğu olan ünlü sanatçı Kenan Işık, ortaokul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi''nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara''da Ulaş Bardakçı ile aynı sınıfta okumuştur.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştur. Ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır.

Yeni Yüzyıl (1995-1998),Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde de çalışmıştır. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı ‘Dadı’ adlı diziyle boy göstermiştir.

2005 yılında Kenan Işık, Erdoğan Aktaş''la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star Haber''i sunmaya başladı. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık, 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber''i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu. Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar