Bergüzar Korel yardım kolisinden çıkan eşya karşısında çılgına döndü!

Bergüzar Korel yardım kolisinden çıkan eşya karşısında çılgına döndü!
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yol açtığı yaralar sarılmaya çalışılırken, yaşanan deprem felaketi duyarıyla dikkat çeken Bergüzar Korel, yardım kolisinden çıkanlar karşısında çılgına döndü.

Meydana gelen depremin ilk gününden bugüne yardım kampanyalarına destek veren oyuncu Bergüzar Korel, yardım kolisi paylaşımıyla gündem oldu. Yardım kolisinden çıkan şeyi gören güzel oyuncu adeta ateş püskürdü.

 

Kahramanmaraş Depremlerinin yarasını bir nebze de olsa sarmak için hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Özellikle gönüllü insanlar, bölgeye gönderdikleri kolilerle depremzede çocuklarımıza ve insanlarımıza destek olurken, kendini bilmez insanlar yardım kolilerine koydukları alakasız eşyalarla vicdanı bizlere tekrardan hatırlatıyor. Bu duruma gelen isyanlara oyuncu Korel de katıldı.

Bergüzar Korel geçtiğimiz günlerde ''Günlük hayatına dönen insanlar ve ebeveynler'' üzerinden deprem eleştirisi yapmış; bu sözleri tepki çekmişti.

Depremzedeler için yardım kolisi hazırlan Korel, kendilerine gönderilen topuklu ayakkabıyı paylaşarak isyan etti.

"Umarım bir gün o insanların ne yaşadığını anlayacak konuma gelirsiniz bu da benim duam olsun" diyen Korel, yardım kolisine konan topuklu ayakkabı karşısında fena patladı.

 

Gerçekten inanması güç, hâlâ kolilerden böyle eşyalar çıktığını görünce akıl tutulması yaşıyor insan...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar