Bella Hadid’den ‘Müslümanlık’ açıklaması

Bella Hadid’den ‘Müslümanlık’ açıklaması
Dünyaca ünlü manken Bella Hadid, verdiği bir ropörtajda Müslüman kültüründe yaşayabilmeyi çok istediğini açıkladı. Filistinli güzel Bella, namaz kıldığı zaman din ile derin bir bağlantı hissettiğini şu sözlerle dile getirdi: Müslüman kültüründe yaşayabilmeyi çok isterdim ama bu bana verilmedi. Küçükken ailemin Filistinli tarafı ile yaşıyordum daha sonra annem ve babam boşanınca annem bizi Kaliforniya’ya götürünce o bağımdan koptum.

Filistinli manken Bella Hadid, Ramy dizisinde rol alacağı haberiyle gündeme gelirken, bir de üstüne Müslümanlık açıklamaları geldi. İddialı ve lüks yaşam tarzıyla konuşulan Hadid, müslümanlığı mükemmel bir şekilde temsil etme baskısı yaşadığını da söyledi.

Bella Hadid: Müslüman kültüründen uzak büyümek beni çok üzdü - Haber 7 DÜNYA

“MÜSLÜMAN KÜLTÜRÜNDE YAŞAMAYI ÇOK İSTERDİM”

Filistinli olan Hadid “Büyürken her gün babam ile birlikte yaşamayı, çalışıp gerçekten pratik yapabilmeyi genel olarak bir Müslüman kültüründe yaşayabilmeyi çok isterdim ama bu bana verilmedi. Küçükken ailemin Filistinli tarafı ile yaşıyordum daha sonra annem ve babam boşanınca annem bizi Kaliforniya’ya götürünce o bağımdan koptum.

Dünyaca ünlü model Bella Hadid: Müslüman kültüründen uzak büyümek beni çok  üzdü - Internet Haber

“BENİMLE SÜREKLİ DALGA GEÇİLİYORDU”

Sınıfımdaki tek Arap bendim ve benimle sürekli dalga geçiliyordu, ırkçı isimler takılıyordu. Kendimi çok yalnız ve üzgün hissediyordum. Hayatımdaki bir kısmı kaybettim" dedi.

Bella Hadid ayrıca camide olduğu zaman ve namaz kıldığı zaman din ile derin bir bağlantı hissettiğini söyleyerek Müslümanlığı mükemmel bir şekilde temsil etme baskısı yüzünden kendisine ‘Müslüman’ demekte ikilemde kaldığını itiraf etti.

Bella Hadid konuşmasında "Ramazan ayında arkadaşımın yanına gidip onunla namaz kılmıştım. Yetişkinlik hayatımda yaşadığım en güzel anlardan biriydi" dedi.

Bella Hadid: Filistin için mankenliği bırakırım - LeGazete

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar