Beklenen müjde geldi! SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklisi olanlar dikkat! Tek seferde 10.500 TL alabilirsiniz!

Beklenen müjde geldi! SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklisi olanlar dikkat! Tek seferde 10.500 TL alabilirsiniz!
SSK, Bağ-Kur ve milyonlarca emekliyi ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika bilgisine göre, SSK, Bağ-Kur ve bütün emekliler tek seferde 10 bin 500 TL kazanabilir. İşte bütün ayrıntılar...

MİLYONLARCA EMEKLİYİ SEVİNDİRECEK GELİŞME! TAM 10 BİN 500 TL VERİLECEK

Hizmet süresi, sigorta giriş tarihi ve yaş şartını tamamlayıp emekliliğe hak kazanan kişiler, dilekçesini SGK’ya teslim ederek maaşına kavuşuyor. vatandaşa bildiriliyor. Geçen bu süre zarfından kurum tarafından emekli maaşını bekleyen vatandaşa nakit avans alma hakkı tanınıyor. Faizsiz üç maaşa kadar ödeme alınıp 36 taksit şeklinde geri ödenebiliyor.

SSK, SGK, Bağ-Kur emeklisi tarafından sevinçle karşılanacak gelişme! Tek seferde 10.500 TL alabilirsiniz. Emeklilik için tüm şartlarını yerine getiren vatandaşlar dilekçesini Sosyal Güvenlik Kurumu’na teslim ederek maaşının bağlanacağı günü bekliyor. Beklenen bu sürede SGK tarafından nakit avans alma şansı bulunuyor. Bu hak sayesinde 3 maaşa kadar nakit ödeme alınıp 36 aya kadar faizsiz ödeme imkanı sağlanıyor. 

NAKİT SIKINTISI YAŞANMIYOR

Haber Kolik''te yer alan habere göre, nakit avans uygulaması sayesinde emekli maaşını bekleyenlerin o süre içerisinde maddi zorluk çekmemesi amaçlanıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından maaşın bağlanacağı tarih gelene kadar emeklilik bekleyenlere üç maaş nakit avans veriliyor.

Sağlanan bu nakit avans ödemesi aracılığıyla paranızı alarak faizsiz 36 aya kadar ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz. Mevcut emekliler için henüz uygulamaya alınmayan bu imkanın 13.6 milyon kişi için de uygulanması talepler arasında yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar