Bekir Bozdağ’ın Osman Gökçek isyanı! AKP grubuna sopa attırıyorsun

Bekir Bozdağ’ın Osman Gökçek isyanı! AKP grubuna sopa attırıyorsun
Meclis’te yaptığı polemikler gerekçesiyle AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek’e TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’dan dikkat çeken bir uyarı gitti.

AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek ve AKP İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’a, TBMM Genel Kurulu’nda kürsüdeki konuşmacılara sürekli laf attıkları için uyarı yapıldı.

Gökçek ve İnan yeni yasama döneminin ‘en sataşmacı’ milletvekilleri olarak kayda geçti.

Gazete Duvar'ın Duvar Arkası bölümünde yer alan habere göre, İki milletvekiline geçtiğimiz hafta Meclis’i yöneten AKP'li TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’dan önemli bir uyarı geldi.

Bozdağ, Gökçek ve İnan’ın bu tutumlarının çalışmaları sıkıntıya düşürdüğünü aktarırken şu ifadelere yer verdiği iddia edildi:

“Ben buradan bakıyorum, AK Parti grubuna da bir sürü sopa attırıyorsunuz; yapmayın, fayda sağlamıyor. Laf atan hep sopa yer çünkü kürsüye hâkim olan kürsüdeki, mikrofon ona açık, o konuşuyor, millet onu duyuyor; sizin söylediğiniz sadece tutanaklara geçiyorsa, o kadar ama dışarıda sizin söyledikleriniz duyulmuyor ama yediğiniz sopa duyuluyor. İzin vermeyin buna, hiçbir vekil arkadaşım, herkese de söylüyorum.”

Öte yandan Bozdağ’ın bu uyarısının ardından Gökçek ve İnan’ın hafta boyunca başka bir polemiğe girmediği öne sürüldü.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar