Bayram Kazancı kimdir? Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı kaç yaşında, nereli?

Bayram Kazancı kimdir? Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı kaç yaşında, nereli?
Zafer Partisi yerel seçimlerde ittifak yapmayacağını ve kendi adaylarını çıkaracağını açıklamıştı. Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı oldu. Peki Bayram Kazancı kimdir? Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı kaç yaşında, nereli?

Bayram Kazancı kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Zafer Partisi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayını resmi olarak açıkladı. Partinin adayı, Bayram Kazancı oldu. Adaylığın ardından vatandaşlar Bayram Kazancı'nın hayatı ve kariyerini araştırmaya başladı. Peki Bayram Kazancı kimdir? Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı kaç yaşında, nereli?

BAYRAM KAZANCI KİMDİR?

Bayram Kazancı, 1968 yılında Trabzon'da doğdu. Eğitim hayatına Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde başlayan Kazancı, 1992 yılında Fizik Mühendisi olarak mezun oldu.

Kazancı, kariyerine Türk Siemens firmasında AR-GE Mühendisi olarak 1992-1995 yılları arasında başladı. Bu dönemde Türkiye'nin ilk fiber optik kablo tasarımcısı olma unvanını elde eden Kazancı, 20'den fazla ulusal ve uluslararası AR-GE raporu yayınladı ve iki doktora tezine katkıda bulundu.

1995 yılında kısa dönem askerlik görevini tamamlayan Bayram Kazancı, 1996-1999 yılları arasında General Motors şirketinde Avrupa Yan Sanayi Geliştirme Şefi olarak görev yaptı. Bu süreçte uluslararası birçok şirketle iletişim kurarak şirket yönetimleri konusunda uzmanlaştı.

Bayram Kazancı, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Ayrıca evli olan Kazancı'nın iki kız çocuğu bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar