Bayram ikramiyelerinde son durum belli oldu! Bütün emekliler dikkat

Bayram ikramiyelerinde son durum belli oldu! Bütün emekliler dikkat
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli ikramiyeleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Peki Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyelerinde artış olacak mı? İşte ayrıntılar...

Emekli zammın açıklanmasının ardından milyonlarca emekli vatandaşın sıklıkla takip ettiği konulardan bir tanesi bayram ikramiyeleri olurken, bayram ikramiyelerine ne kadar zam yapılacağına ilişkin kapsamlı bir araştırma gerçekleştiriliyordu.

Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramında 1.100 TL, Kurban Bayramında 1.100 TL toplamda 2.200 TL alan emekliler, bu yıl ki emekli bayram ikramiyesinden umutlu olurken, konuya ilişkin detaylar da belli oldu.

Medyatava''da yer alan habere göre, Ocak ayı itibarıyla emekli ve memur vatandaşlara yüzde 30 zam uygulanmıştı. Memur ve emekli vatandaşlara uygulanan yüzde 30''luk zam pek çok vatandaşın yüzünü güldürürken ikramiyelerde de umut tohumlarının serpişmesine neden olmuştu. Emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağına ilişkin henüz net bir açıklama gelmezken, bayram ikramiyelerine yüzde 30''luk zam uygulanması emekli bayram ikramiyesi 1.430 TL''ye yükselmesine neden olacak.

Bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağına ilişkin yetkililerden yakın zamanda açıklama yapılması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar