BAU Radio Müzik On Air ödülleri sahiplerini buldu

BAU Radio Müzik On Air ödülleri sahiplerini buldu
Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ev sahipliğinde, BAU Radyo ve Müzik On Air iş birliğiyle düzenlenen 6. BAU Radio Müzik On Air Ödülleri, muazzam bir geceyle sahiplerini buldu.

Güney Kampüs'te gerçekleşen altıncı ödül gecesi, müzik, radyo ve televizyon dünyasının bir araya geldiği unutulmaz anlara sahne oldu.

Gecenin açılışını BAU Trio ve Cengiz Özkan ünlü ozan Aşık Veysel'in eserini seslendirerek yaptı. BAU Radyo Direktörü Dila Kalatafoğlu ve Müzik On Air CEO’su Özcan Beylan, geceye dair duygularını ve beklentilerini paylaştıkları açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

NORM ENDER'E "100. YIL ÖZEL ÖDÜLÜ"

Gecede dikkat çeken anlardan biri, "100. Yıl Özel Ödülü"ne layık görülen Norm Ender'in BAU öğrencileriyle birlikte "Parla" marşını seslendirmesiydi. Norm Ender'in performansı, salonda coşkulu anların yaşanmasına neden oldu. Programda geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden müzik dünyasının efsane ismi Özkan Uğur da unutulmadı ve Atilla Özdemiroğlu adına özel bir ödül verildi.

SERDAR ORTAÇ, "EN İYİ ERKEK TÜRK POP MÜZİĞİ SANATÇISI" ÖDÜLÜNÜ ALDI

Ödül gecesinin ilgi çeken anlarından biri de Serdar Ortaç'ın "En İyi Erkek Türk Pop Müziği Sanatçısı" kategorisinde aldığı ödüldü. Başarı gösteren sanatçı, ödülünü BAU Global Başkanı Enver Yücel'den teslim aldı. Yücel, sanata verilen değeri vurgulayarak, "Sanat bir ülkenin, bir toplumun çimentosudur" ifadelerini kullandı.

TELEVİZYON DÜNYASINDAN ÖDÜLLER

Gece, televizyon dünyasının da öne çıktığı anlara sahne oldu. "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü Melis Sezen'e, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü ise yurt dışında bulunan Burak Deniz'e layık görüldü. Deniz, teşekkür mesajını video ile ileterek ödülünü aldı. Ayrıca, "En İyi TV Programı Yapımcısı" kategorisinde Polat Yağcı, "En İyi TV Muhabiri" kategorisinde ise Fulya Öztürk ödüle layık görüldü. "En İyi TV Programı" kategorisinde ise ödül, "Konuşanlar" programıyla Hasan Can Kaya'nın oldu.

8i-001.jpg

aw130974-02-001.jpg

aw130974-03-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar