Eski iş ortağını öldürdü, aynı silahla...

Eski iş ortağını öldürdü, aynı silahla...
Batman'da güzellik merkezi işleten Ramazan Yıldız (29), birlikte seyahat ettiği eski iş ortağı Nurullah Kurşun (31) tarafından kafasına tabancayla tek el ateş edilerek öldürüldü. Kurşun, aynı silahı kendini de ağır yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Batman-Güney Çevre yolunda meydana geldi. İddiaya göre plakası öğrenilemeyen Ramazan Yıldız''ın kullandığı otomobilde seyahat ettiği eski iş ortağı Nurullah Kurşun ile bilmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Kurşun, belindeki tabancayı çıkararak Yıldız''ın kafasına ateş etti. Yıldız''ın öldüğünü fark eden Kurşun, aynı silahla kendi kafasına da ateş etti ve ağır yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR 

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptığı kontrolde Yıldız''ın yaşamını yitirdiğini belirlerken, ağır yaralı olan Kurşun''u ise ambulansla Batman Eğitim Araştırma Hastanesi''ne nakletti.  Hastanede tedavi altına alınan Kurşun''un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar