Başkan Eryılmaz'dan AKP Milletvekili Uğur Aydemir'e sert çıkış

Başkan Eryılmaz'dan AKP Milletvekili Uğur Aydemir'e sert çıkış
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, memur maaşları hakkındaki yorumu ile tepki çeken AKP'li vekil Uğur Aydemir'e tepki gösterdi.

GÜNBOYU / MERT DEMİR

Komisyon toplantısında memur maaşlarının da devlete yük olduğunu söyleyen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’e çok sert çıkan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Patates soğan milletvekilimizi, Manisa daha önceden duymuştu. Bunu da Manisa’da gündeme getirmiştik. Vatandaşa, çocuklarımıza beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmesini, et, süt, yumurta yememesini, patates ve soğan yemesini tercih ettirmeye çalışan Uğur Aydemir, bu önerisiyle çok gündem olmuştu.

Memurumuza, emeğinin hakkını, alın terini, bu devletin bel kemiği olan memurlarımıza çok gören siyasi iktidarın, Manisa’nın milletvekili; AK Parti kadroları tarafından tamamen, hızlı bir şekilde özür dilettirilmeli ve milletvekilliğinden düşürülmelidir. Hiç kimse; milletvekili de olsa, bakan da olsa, başbakan da olsa devletin memurunu açlık sınırına itecek bir ithamda bulunamaz, hakaret edemez. Herkes haddini bilmek zorundadır. Siz bu memurun, işçinin, esnafın sorunlarını çözmek için bu iktidara talip oldunuz.

Ya yapın; ki yapamıyorsunuz, o zaman bırakın gidin. Siz 5’li müteahhit çetesine öngördüğünüz, faizcilere öngördüğünüz refahı ve kalkınmayı memurunuza çok görüyorsanız beyin ölümünüz gerçekleşmiş demektir. Buradan AK Parti yöneticilerine sesleniyorum; memuru hakir gören, memura hakaret eden, memura emeğinin terini çok gören bu Manisa milletvekilinin bir an önce iktidar partisinden uzaklaştırılması ve milletvekilliğinin düşürülmesi gerekmektedir. Net…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar