Başkan Akan sahada tam gaz çalışıyor: Yunusemre’yi hak ettiği değere kavuşturacağız

Başkan Akan sahada tam gaz çalışıyor: Yunusemre’yi hak ettiği değere kavuşturacağız
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Ayn-ı Ali ve Merkezefendi Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı. İYİ Partili Akan, “Ne kadar çok kalp kazanırsak, o kadar mütevazi olacağız. Yunusemre’yi hak ettiği değerine kavuşturacağız” dedi.

Günboyu Manisa temsilcisi Yiğit Balkanlı

Önümüzdeki yıl Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler öncesi enerjisi ve güler yüzüyle Yunusemre halkının kalbini kazanmaya devam eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, kimi zaman iş yerlerinde kimi zamanda evlerinde vatandaşların misafiri olup dertlerini dinliyor.

Ayn-ı Ali ve Merkezefendi Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, önemli açıklamalarda bulundu.

whatsapp-image-2023-08-11-at-10-30-56-2.jpeg

“ENFLASYON CANAVARI ESNAFI YUTTU”

Esnafların ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu söyleyen Başkan Akan, “Bir canavar haline dönüşen enflasyon, esnafları yuttu. Esnaflar ne para kazanabiliyor, ne de borçlarını ödeyebiliyor. Her geçen gün artan ekonomi problemleri küçük esnafın iş yapmasını engelliyor. Esnaflarımızın sorunlarını farkındayız ve çözüm için yetkili mercilere projelerimizi iletiyoruz” dedi.

whatsapp-image-2023-08-11-at-10-30-56-1.jpeg

“BİZİM OLDUĞUMUZ YEREL YÖNETİMDE VATANDAŞLAR HUZURLU BİR YAŞAM SÜRECEK”

Başkan Akan açıklamasının devamında, “Ne kadar çok kalp kazanırsak tevazuumuz da o kadar artacak. Biz Yunusemre’de önce insan diyen iyilik hareketi anlayışının temsilcileri olacağız. Yunusemre’yi değerine kavuşturacağız. Söz veriyorum. Yunusemre ilçe olamadı, insanlar Yunusemre’liyim diyemiyor. Biz bunun farkındayız. Bizim olduğumuz yerel yönetimde çocuklar rahat edecek, vatandaşlar mutlu ve huzurlu bir yaşam sürecek” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-08-11-at-10-30-56.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar