Michy Batshuayi dönüyor!

Michy Batshuayi dönüyor!
Mesut Özil'i kadrosunu katan Başakşehir'de Asbaşkanı Mustafa Eröğüt, Michy Batshuayi'nin de listelerinde olduğunu söyledi. Geçen yıl kaçırdığı goller ile Beşiktaşlı taraftarlara saç baş yolduran Batshuayi'nin Süper Lig'e dönüyor olması oldukça ses getirdi.

Mesut Özil''in ardından gözünü Mitchy Batshuayi''ye diken Başakşehir''de asbaşkan Mustafa Eröğüt, devam eden transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Eröğüt, kadroyu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirtip, “Forvet transferimiz olabilir. Beş kişilik listemiz var. Michy Batshuayi de listemizde, istediğimiz isimlerden. Arzu ettiğimiz şartlar henüz oluşmadı. İlerleyen günlerde oluşur mu, değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

Yeni sezon öncesi Mounir Chouiar, Eren Karaağaç, Ahmed Touba, Lucas Biglia, Alper Karaman, Patryk Szysz v Francis Nzaba ile kadrosunu güçlendiren, yılın en önemli transferlerinden birini yaparak Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mesut Özil''i 1+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Sabah''ta yer alan habere göre, Başakşehir, şampiyonluğa oynayacak kadronun bir parçası olarak Beşiktaş''ta geçen sezon kiralık oynayan Michy Batshuayi''yi renklerine bağlamayı amaçlıyor. Yeni sezonda UEFA Konferans Ligi''nde mücadele edecek olan İstanbul ekibi, UEFA kadrosuna Belçikalı golcüyü de yazdırmak istiyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar