Barış Yarkadaş'tan canlı yayında gündeme bomba gibi düşen Kılıçdaroğlu iddiası

Barış Yarkadaş'tan canlı yayında gündeme bomba gibi düşen Kılıçdaroğlu iddiası
Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100'de katıldığı programda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerde izleyeceği yola dair kulis bilgilerini aktardı. Yarkadaş "Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi önümüzdeki süreçte tek başına seçime sokacağı ve tüm Belediye Başkanlarına da Kurultay’dan sonra bu yönde talimat vereceği şeklinde" dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Gazeteci ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, tv100’de katıldığı Eşit Ağırlık programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Av. Cem Kaya, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, hukukçu Dr. Ruşen Gültekin ve Erdoğan Aktaş ile gündemi değerlendiren Yarkadaş, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili bir kulis bilgisini paylaştı.

Yarkadaş, " Siz her gün çıkıp CHP’yi tahkir eden bir pozisyona girdiğinizde CHP’nin peşinden koşacağını mı sanıyorsunuz? Edindiğim izlenim, Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi önümüzdeki süreçte tek başına seçime sokacağı ve tüm Belediye Başkanlarına da Kurultay’dan sonra bu yönde talimat vereceği şeklinde. Büyükşehirler de buna dahil" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar