Barış Yarkadaş Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni yol haritasını canlı yayında açıkladı: Dikkat çeken CHP detayı!

Barış Yarkadaş Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni yol haritasını canlı yayında açıkladı: Dikkat çeken CHP detayı!
Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da tuttuğu ofisi ilk görüntüsünü paylaşarak, Kılıçdaroğlu’nun yeni yol haritasına dair bilgiler verdi.

CHP’de geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurultayla birlikte Kemal Kılıçdaroğlu dönemi sona ermiş ve parti lideri değişimci Özgür Özel olmuştu.13 yıldır oturduğu koltuğa veda eden Kılıçdaroğlu ise aktif siyasete devam edeceğini açıklamıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu’nun siyasete, kuracağı bir vakıf üzerinden devam edeceği ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu’nun ofisine dair detaylar merak edilirken Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da tuttuğu ofisle ilgili Yarkadaş kulis bilgisini paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun ofis tuttuğunu doğrulayan Yarkadaş, “Kemal Kılıçdaroğlu ofise cuma günü gitti, gezdi. Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki bu ofiste ya bir vakıf ya da bir enstitü kuracak. Bu vakfın temel işlevi parti politikalarına destek için araştırmalar ve rapor hazırlatılacak. Kılıçdaroğlu mevcut CHP yönetimini destek olmak için özellikle yoksulluğu yok etmek konusunda yoğunlaşmak ve bu konuda sosyal demokrat politikalar üretmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun ofisi çok düşük bir paraya kiraladığını belirten Yarkadaş, "Kemal Bey’in mal varlığı, maaşı kendisine yeten birisi. Kemal Bey mutfak videolarına devam etmeyi düşünüyor” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar