Barış Murat Yağcı'dan flaş Nisa Bölükbaşı açıklaması!

Barış Murat Yağcı'dan flaş Nisa Bölükbaşı açıklaması!
Survivor 2020 yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşayan oyuncu Barış Murat Yağcı, Nişantaşı'nda görüntülendi. Yağcı çarpıcı açıklamalar yaptı.

Barış Murat Yağcı'dan flaş Nisa açıklaması!

Eski sevgilisinin dövmesini sildireceği haberleri hatırlatılan 30 yaşındaki oyuncu, bu konuda sevgilisi Nisa ile aralarında kriz çıkmadığını söyledi.

Milliyet'in haberine göre, Murat yağcı, "Benim dövmecim Dominik'te, onun dönmesini bekliyorum. Kriz çıkmadı ama Nisa duygusal olarak kendisini ikinci planda hissetti. Yeni haberi oldu ve bu haberi fanlardan dolayı öğrendi. Dövme benim için kolay bir şey. Nisa mutlu olacaksa sildiririm, bende fazla bir anısı yok. İçten içe kıskandı. Bu da olması gereken bir durum. Nisa için de dövme yaptırırım. Evlenmeyi planladığın kişi bir şeyden rahatsızlık duyuyorsa sildirilir. Bu acizlik değil, dert değil" açıklamasını yaptı. 

60350eaa5542851d4860bcfe.jpg

"RÜYALARINDA ZOR GÖRÜRLER"

Yağcı sözlerine şöyle devam etti: "Dövmecim burada olsaydı Nisa ile ilgili de bir tasarım yaptıracaktım. Kendi içimizde kavgamız tartışmamız yok, daha çok dışarıdan etkileniyoruz. İnsanların istediği öyle kolay olmaz. Bizim ayrılma durumumuzu rüyalarında bile zor görürler" şeklinde konuştu.

5426.jpg

Evlilik için konuşan Yağcı, "Evlilik iki yıl içinde olabilir, Nisa benim için doğru kişi ama okul sorunu var. Yarışmada bir dönemi kaçırmıştı, şimdi birkaç okulla görüşüyoruz burslu okuması için. Olursa burada okuyacak, olmazsa Çekya'ya dönecek. Şimdilik her şey yolunda. Evlilik ileriye dönük bir şey. Benim için Nisa doğru kişi, olursa onunla olur." dedi. 


 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar