Serenay Sarıkaya'nın ameliyatına vale mi girdi?

Serenay Sarıkaya'nın ameliyatına vale mi girdi?
Geçtiğimiz yıl estetik operasyon geçiren Serenay Sarıkaya'nın ameliyatının basına yansımasını sağlayan kişi işten çıkarılmıştı. Olayla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya'nın ameliyatına vale mi girdi?

Oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz Ekim ayında özel bir hastanede silikon yeniletme işlemi" için operasyon geçirmişti.


Sarıkaya'nın gizli tuttuğu operasyonunu yayan hastane çalışanı vale işten çıkarılmıştı. İddiaların ardından Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, bu konuyu köşesine taşıdı.


Tezelin köşe yazısı ise şu şekilde:


"Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın geçtiğimiz ekim ayında özel bir hastanede estetik operasyonla silikon taktırması basına sızmıştı. Serenay yarım kalan işlemlerini doktorunu eve çağırarak devam ettirmiş ve olayın duyulmasından şikayetçi olmuştu.

"EMEKÇİ İŞSİZ KALDI"


Bunun üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan hastane yönetimi, vale olarak çalışan kişiyi operasyonu duyurduğu gerekçesiyle işten çıkardı.

Peki, vale nereden biliyor Serenay'ın göğüslerine silikon taktırdığını? Ameliyata vale de mi katıldı? Böyle bir şey olmayacağına göre valeye kim söyledi?


Ya da doğru soru şu olmalı; Cerrahı, hemşireyi mi, yoksa gariban valeyi mi işten çıkarırsınız? Özetle Serenay bu haberi Maldivler'de okuyup 'yaşasın yine haber oldum' diye sevinirken bir emekçi işsiz kaldı."

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar