Barış Akarsu'nun para dolu zarfının sırrı 15 yıl sonra çözüldü! Meğer o zarf...

Barış Akarsu'nun para dolu zarfının sırrı 15 yıl sonra çözüldü! Meğer o zarf...
Trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hayatının anlatıldığı "Merhaba" filminde ünlü sanatçı Barış Akarsu'yu oynayan İsmail Ege Şaşmaz, yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. İşte Barış Akarsu'nun  hayatıyla ilgili bilinmeyen para dolu zarfın sırrı...

2007 yılında Bodrum''da geçirdiği trafik kazasıyla yaşamını yitiren ünlü sanatçı Barış Akarsu''nun hayatının anlatıldığı "Merhaba" filminde ünlü sanatçı Barış Akarsu''yu oynayan İsmail Ege Şaşmaz, yaptığı açıklamalarla herkesi şoka uğrattı. Geçirdiği trafik kazası sonrası 28 yaşında hayatını kaybeden rock müziğinin unutulmaz ismi Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan “Barış Akarsu merhaba” filmi, 18 Kasım’da vizyona girdi. 

“Barış Akarsu merhaba” filminin başrolünü oynayan İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu''nun para dolu zarfının sırrını paylaştı.

Başarılarıyla adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Şaşmaz, "Barış’ı ucundan yakalayabildim. Kendisini gerçek anlamda seviyordum. Bütün şarkılarını da ezbere biliyordum. Hatta senaryo geldiğinde kendi kendime “Bu şarkıyı biliyorum, bunu da biliyorum. Oh, çok güzel” dedim. Bir yandan da korkuyordum. Çünkü sonuçta şarkı da söyleyecektim. Ne var ki adım gibi bildiğim şarkılarla çalışmak daha rahat oldu" ifadelerini kullandı.

İŞTE PARA DOLU ZARFIN SIRRI

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz para dolu zarfın hikayesini anlattı. Yakışıklı oyuncu, "Sevgisi… İnsanlara olan koşulsuz sevgisi ve barışçıl yanı. Adını gerçekten çok iyi taşıyan biriymiş. Ayrıca çok yardımsevermiş. Aileyle olan ilişkisi zaten hep iç içe ve ailesi ona her zaman destek olmuş, öyle de devam etmiş ama alâmeti farikası şurada; insanlara karşı koşulsuz bir yardım var. Örneğin, bir kafede oturuyormuş, bir garsonu görüyor ve çocuğun canı sıkkın, “Neyin var?” diyor. Çocuk da “Okul parasını ödeyemedim” diyor. “Tamam kardeşim” diyor ve gidiyor. İki gün sonra çocuğa bir zarf geliyor. İçinde okulun parası var... Sonra o para yatmaya devam ediyor. Lösemili bir kız çocuğu var. O kız konserine geliyor, onu konserde görüyor, gidiyor arkadaş oluyor. Ondan sonra onu ziyaret ediyor, bütün bakım masraflarını karşılıyor. Bunların hepsi gerçek. Bunun gibi birçok yardımı var. Gerçekten çok temiz kalpli ve yardımsever bir insanmış. Parayla ilişkisi yokmuş. Ününü de insanlara yardım etmek için kullanmış" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar