Bankalar yarışa girdi! Emeklileri sevindirecek gelişme! Tam 8500 TL veriliyor

Bankalar yarışa girdi! Emeklileri sevindirecek gelişme! Tam 8500 TL veriliyor
Akbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi ve QNB Finansbank'tan sonra bir banka daha emekli promosyon rakamını güncelledi ve en şimdilik en yüksek promosyon veren banka oldu. Özel bankalar arasındaki emekli maaşı promosyonu yarışında bir banka şimdiye kadarki en yüksek rakamı verdi. Banka promosyonu 8 bin liranın üzerine çıkardı. İşte bütün ayrıntılar...

EMEKLİLERİ SEVİNDİRECEK GELİŞME! TAM 8500 TL VERİLİYOR

Özel bankalar arasındaki "emekli maaşını kapma" yarışında bir banka şimdiye kadarki en yüksek rakamı verdi.

Emekli maaş promosyon yarışı devam ederken ING Türkiye, promosyonu 8 bin liranın üzerine çıkarttı. ING emekli maaşını taşıyanlara, maaş tutarına göre 7.000 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon verecek.

Emekliler ayrıca, 5 emekli arkadaşını daha ING’li yaptığı taktirde, ek olarak 1 bin 250 TL’ye varan promosyon hakkı elde edecek. Böylelikle, emekliler toplamda 8 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma fırsatını verilecek.

Emekli maaşını ING’ye taşıyanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; 1.500 TL’ye kadar ise 4 bin 650 TL, 1 bin 500 TL – 2 bin 500 TL arası ise 5 bin 800 TL ve 2 bin 500 TL ve üzeri ise 7 bin 000 ek koşulsuz nakit promosyon almaya hak kazanıyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Türkiye’den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri de ING’nin promosyon kampanyasından yararlanabiliyor. ING Türkiye’nin kampanyasından 5 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler faydalanabiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar