Balon balığı yiyip yoğun bakıma kaldırılmıştı! Sağlığına kavuştu

Balon balığı yiyip yoğun bakıma kaldırılmıştı! Sağlığına kavuştu
Balon balığı tüketimi sonrasında rahatsızlanarak Adana'da hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi gören Müfit Arslan, şu anda sağlığına kavuştu.

2 Ocak'ta İskenderun'da gerçekleşen olayda, Arslan ailesiyle birlikte balon balığı yedikten kısa bir süre sonra Müfit Arslan ve 6 diğer aile üyesi rahatsızlandı. Endişeli aile, zehirlenme belirtileri gösteren bireyleri 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım talep etti.

Sağlık ekipleri tarafından eve ulaşıldığında, Müfit Arslan, eşi Semire Aslan, kızı Dilan Göktürk, oğlu Gökyüzü Arslan, torunları Aren Arslan ve Eve Göktürk ile Yasenya Arslan ambulanslarla Yeni Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Zehirlenme teşhisi konulan 7 kişi, Yeni Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri alındıktan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.

Müfit Arslan'ın damadı Gökyüzü Göktürk'ün ardından tedavilerini tamamlayan Semire Arslan, Yasenya Arslan, Dilan Göktürk, Aren Arslan ve Eva Göktürk taburcu edildi. Ancak Müfit Arslan, entübe edilmiş durumda olduğu için dahiliye yoğun bakıma alındı. Ancak sonunda, yapılan tedavilerin olumlu sonuç vermesiyle Müfit Arslan da taburcu edildi.

Tedavisi tamamlanan Müfit Arslan'ın, sağlığının düzeldiği ve İskenderun'a gittiği belirtilmiştir. Arslan, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmamıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar