Bakanı Fidan, HÖH Partisi Lideri Mustafa Karadayı ile görüştü

Bakanı Fidan, HÖH Partisi Lideri Mustafa Karadayı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisindeki genel başkanlık görevini devretmek üzere olan Mustafa Karadayı ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bakan Hakan Fidan'ın Sofya'ya varışında, Hak ve Özgürlükler Hareketi'ndeki genel başkanlık görevini devretmek üzere olan Milletvekili Mustafa Karadayı ile Türkiye'nin Sofya Büyükelçiliği Resmi Konutu'nda bir araya geldiği belirtildi. Paylaşımda, Fidan ile Karadayı'nın samimi bir şekilde sohbet ederken çekilmiş bir fotoğrafına da yer verildi.

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, görüşmede Türkiye ile Bulgaristan arasındaki ilişkilerin yanı sıra HÖH partisinin genel başkanlık süreci de ele alındı. Fidan'ın, Karadayı'ya HÖH partisinin yeni döneminde başarılar dilediği ifade edildi.

Ayrıca, Dışişleri Bakanlığı'nın bir diğer sosyal medya paylaşımında ise Hakan Fidan'ın Türkiye'nin Sofya Büyükelçiliği Resmi Konutu'nda Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin eş başkan adayları Cevdet Çakırov ve Delyan Peevski ile bir araya geldiği vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar