Bakan Yumaklı açıklandı! 1500 tarım işçisi alınacak

Bakan Yumaklı açıklandı! 1500 tarım işçisi alınacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alınacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakan İbrahim Yumaklı, kamu kurum ve kuruluşlarında işçi alınmasına ilişkin usul ve esasları belirleyen yönetmelik hükümleri doğrultusunda alımların gerçekleşeceğini ifade etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Bakan Yumaklı, "Tarım ve Orman Bakanlığı ailesinin gücüne güç katmaya devam ediyor; geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bakan Yumaklı'nın verdiği bilgiye göre, söz konusu alımların detayları ve başvuru süreci, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak. İlanların 13 Şubat ile 19 Şubat tarihleri arasında yayımlanması planlanıyor.

Tarım sektörü, Türkiye ekonomisinin temel direklerinden biri olarak önem taşıyor ve bu alanda istihdamın artırılması ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bakan Yumaklı'nın duyurusu, tarım sektöründe çalışmak isteyenler için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor ve ilgili adaylar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar