Bakan Murat Kurum'un bu sözleri ortalığı karıştırdı

Bakan Murat Kurum'un bu sözleri ortalığı karıştırdı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un, İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Meclis Toplantısı'nda, "İstanbul Ticaret Odası da buradaki sanayicilerimiz de iş dünyamız da Erdoğan'dan yanadır" sözlerine İTO Meclis Üyesi Barış Avşar, Kurum'a 'Sayın Bakan'ım, siyaset yapmayın' ifadeleriyle tepki gösterdi.

AHMET UNUTGAN-GÜNBOYU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Biz hep güvenden, istikrardan yana olduk, olmaya da devam edeceğiz. İstanbul Ticaret Odası da buradaki sanayicilerimiz de iş dünyamız da Recep Tayyip Erdoğan'dan yanadır." dedi.

Bakan Kurum'un bu sözlerine salondan tepki geldi. İTO Meclis Üyesi Barış Avşar tepki gösterdi. Avşar, Kurum'a, "Sayın Bakan'ım, siyaset yapmayın" dedi.

Söz konusu olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Avşar, "Sevgili dostlar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugün İTO Meclisimize ziyarete geldi. Ancak meclis kürsüsünde misafir adabının çok dışına çıkarak siyaset yapmaya başladı. Bende kendisine cevabını verdim. İstanbul Ticaret Odası sizin arka bahçeniz değil!" ifadelerini kullandı.

avsar.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar