Bakan Koca'dan Kadir İnanır'la ilgili açıklama! Tekrar entübe edildi

Bakan Koca'dan Kadir İnanır'la ilgili açıklama! Tekrar entübe edildi
Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında, bilgi verdi.

Sanat dünyasının sevilen ismi Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili güncel bilgiler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşıldı. Bakan Koca, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, İnanır'ın durumunu detaylı bir şekilde aktardı.

'TEKRAR ENTÜBE EDİLDİ'

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 24 Mart Pazar günü acil bir şekilde götürülen sanatçı Kadir İnanır'ın, beyin damarlarında tıkanıklık olduğu tespit edilmiş ve gerekli müdahaleler gerçekleştirilmişti. Bakan Koca, İnanır'ın bugün saat 20.00'de uyandırıldığını ancak vücudunun entübasyonu tolere edemediği için tekrar entübe edildiğini açıkladı. Ancak motor hareketlerinin çıkarıldığını belirtti.

kocaa.jpg

Bakan Koca, İnanır'ın genel durumunun iyiye gittiğini ve tedavisine yoğun bakımda devam edildiğini ifade etti. Uyandırma sürecinin devam ettiğini vurgulayan Bakan, İnanır'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili kamuoyuna yapılan bu açıklamaların ardından, sevenleri ve hayranları sanatçının bir an önce sağlığına kavuşması için dualarını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar