Bakan Güler bayram namazını Balıklıgöl’de kıldı

Bakan Güler bayram namazını Balıklıgöl’de kıldı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bayram namazını Balıklıgöl’deki Dergah Camisi'nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Şanlıurfa'ya bayram ziyareti gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bugün sabah saatlerinde Balıklıgöl’de bulunan tarihi Dergah Camisi'nde bayram namazını kıldı. Bakan Güler'e bu önemli ibadetinde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu da eşlik etti. Ayrıca, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da bayram namazı sonrası Bakan Güler'e eşlik etti.

aw180345-05.jpg

Namazın ardından Bakan Güler, cami çıkışında toplanan vatandaşlarla bayramlaşarak, onların bayramını kutladı. Daha sonra dışarıda kurulan polis standını ziyaret eden Bakan Güler, polislerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Polisler tarafından ikram edilen lokumu da alarak memnuniyetini dile getiren Bakan Güler, bayramlaşma ve dayanışma atmosferini yaşadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar