Bakan canlı yayında duyurdu: 1000 işçi birden alınacak... İşte detaylar

Bakan canlı yayında duyurdu: 1000 işçi birden alınacak... İşte detaylar
Seçim öncesi gelen kadro ve ekonomik adımlara Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da katıldı. Bir canlı yayına katılan Bakan Dönmez, yakın zamanda 1000 işçi istihdam edileceğini açıkladı. İşte detaylar...

ŞAHİN YILDIZ / GÜNBOYU

Seçimlere 40 günden az kalırken hükümetin seçim ekonomi tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Milli Savunma Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı''ndan çeşitli kadro adımları gelirken, bu kervana son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı katıldı.

Bakan Dönmez, yapılacak işçi alımı ile ilgili şunları söyledi:

TTK''da emekliliğe bağlı olarak bazı çalışanların işten ayrıldığını belirten Bakan Dönmez, "Ayrılan işçilerimizin yerine yenisini alma kararı aldık. İlk etapta bin işçimizi inşallah istihdam edeceğiz. Yakın bir tarihte de bununla alakalı duyuruları ve ilanları çıkaracağız. Yine Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi''nde tam teçhizatlı, tam donanımlı yanık tedavi merkezi oluşturduk. Sekiz üniteli yanık tedavi merkezi de başta Zonguldak olmak üzere, komşu illere hizmet vermek üzere çalışır hale getirildi. Gönül ister ki tabii o ünitelere ihtiyacımız olmasın ama ihtiyacımız olduğu anda da buradan bir işçimizi veya bir vatandaşımızı daha uzak yerlere götürmeden anında tedaviye başlayalım, müdahale edebilelim. O tesisimizi de ünitemizi de Sağlık Bakanlığı''na teslim ederek çalışır hale geldi.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar