Bahçelievler'de korkutan yangın! İki kişi dumandan etkilendi

Bahçelievler'de korkutan yangın! İki kişi dumandan etkilendi
Bahçelievler'de beş katlı bir binanın üçüncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa süreli paniğe neden oldu.

Bahçelievler Merkez Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 3. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınırken, evde bulunan 2 kişi dumandan etkilendi.

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Şair Orhan Veli Sokak ile Naci Kasım Sokak'ın kesiştiği noktada bulunan 5 katlı bir binanın 3. katında yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemlerini aldı.

Yangının çıktığı evde bulunan 2 kişi, yoğun duman nedeniyle etkilendi. Dumandan etkilenen vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından yarı baygın bir şekilde binadan çıkarıldı. Soğuk havadan korunmaları için alüminyum örtülerle örtülen vatandaşlar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Polis ekipleri, olayın kökenini araştırırken, mahalle sakinleri ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuruyor. Yangının çıktığı evdeki hasarın boyutu da inceleme altına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar