Bahçelievler'de beni ortada bıraktın kavgası! Hamile kadına saldırdığı o anlar tepki çekti

Bahçelievler'de beni ortada bıraktın kavgası! Hamile kadına saldırdığı o anlar tepki çekti
Bahçelievler'de yaşanan olayda caddede bir kadın ile bir adam arasında tartışma çıktı. Kadının "Beni hamileyken ortada mı bırakacaksın?" dediği duyulurken, adamın hamile kadına saldırması dikkat çekti.

Bahçelievler'de beni ortada bıraktın kavgası! Hamile kadına saldırdığı o anlar tepki çekti

Yaşanan olay, 17 Aralık Pazar günü gerçekleşti. Akşam saatlerinde Kocasinan Merkez Mahallesi'nde yaşanan olayda görgü tanıkları ve iddiaya göre caddede seyir halindeki otomobilin sürücüsüyle otomobildeki kadın arasında tartışma yaşandı.

KADINI ARAÇTAN İNDİRMEYE ÇALIŞTI


Adam otomobili durdurdu ve kadını araçtan indirmek istedi. Öfkeli adam, kadının inmemesi üzerine otomobili caddede bıraktı ve ardından yürümeye başladı. Sonrasında da 'Çık dışarı' şeklinde bağırdı.

"BENİ HAMİLEYKEN ORTADA MI BIRAKACAKSIN?"

Otomobilden inen kadının sözleri dikkat çekti. Kadının "Beni hamileyken ortada mı bırakacaksın?" şeklinde bağırdığı duyulurken, sinirlenen adam 'Sen neyin peşindesin?' dedi ve kadına tekme attı. Araya vatandaşların girmesi sonrası öfkeli adamı olay yerinden uzaklaştırıldı.

O tartışma anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Tartışmaya şahit olan bir görgü Kazım Mertoğlu ise, "Kız otomobilden aşağıya indi, bağırmaya başladı. Beyefendi de aşağıya doğru kaçtı. Tekrar geri dönüp kıza vurmaya başladı. Vuran adam 'Git' diyordu." dedi.

"KIZIN AYAKLARINA DOĞRU VURDU"


Kızın 'Beni hamileyken ortada mı bırakacaksın?' şeklinde bağırdığını söyleyen adam "Gençler vardı burada, adamı korkutup kaçırdı. Aşağıya doğru kovalamaca oldu. Kızın ayaklarına doğru vurdu. Kız 'Bir şey yaptıysan sonucuna katlanacaksın' diye bağırıyordu" dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar