Bahçeli hedef aldı! Meral Akşener, kürsüyü kebapçı İbrahim Çetinkaya'ya bıraktı

Bahçeli hedef aldı! Meral Akşener, kürsüyü kebapçı İbrahim Çetinkaya'ya bıraktı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'bölücü kebapçılar' açıklamasına tepki gösteren İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında kürsüyü kebapçı esnaf İbrahim Çetinkaya'ya bıraktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında kürsüye kebapçı esnafı İbrahim Çetinkaya'yı çıkardı. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına tepki gösteren esnaf Çetinkaya, "Bizden terörist olmaz, bölücülük yapmayın" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Devlet Bahçeli'nin hedef gösterdiği kebapçılardan bir esnafı kürsüye çıkardı. Akşener, kürsüyü esnaf İbrahim Çetinkaya'ya bırakmadan önce şunları söyledi:

KÜRSÜYÜ KEBAPÇIYA BIRAKTI

"Kıpırdayanın, kafasına vuruyorlar. Ne zaman birileri, bu gömleğe itiraz etse, hemşire Erdoğan ve hasta bakıcılarının etmediği hakaret, yapmadığı kötülük kalmıyor. Her hafta, toplumumuzun yeni bir kesimi, terörist ilan edilir hale geldi. Çiftçimiz, esnafımız, üreticimiz, zaten bayağıdır, iktidarın terör listesinde. Yakın zamanda, marketler bu kategoriye alındı. Daha geçen hafta, barınamayan öğrencilerimiz terörist ilan edildi. Dün itibariyle de, kebapçılar terörist oldu. İşte o nedenle, bu hafta, Milletin Kürsüsü’nde, hem kebapçı, hem de aspavacı bir kardeşimizi misafir ediyoruz. İbrahim Çetinkaya aramızda. Bu vesileyle, tüm kebapçı kardeşlerimize, aramıza hoş geldiniz demek istiyorum. Buyrun İbrahim Bey, söz de kürsü de senindir. Teşekkür ediyorum İbrahim kardeşim."

KEBAPÇI ÇETİNKAYA: "BİZDEN TERÖRİST OLMAZ"

"Her hafta birileri terörist ilan ediliyor" diyen Akşener'in kürsüye davet ettiği Çetinkaya, "Biz Halil İbrahim sofralarını kuranlarız. Bizden terörist olmaz, bölücü çıkmaz" ifadelerini kullandı.

Çetinkaya ayrıca salgın döneminde yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, "Siyaset bize destek olmalı, bölücü ilan etmemeli" dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Vatandaşlarımızın günlük iaşe çabasını istismar edip pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar