Bahçeli, Akşener'e yüklendi ‘Millete saygısızlık’ dedi

Bahçeli, Akşener'e yüklendi ‘Millete saygısızlık’ dedi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti binasına mermi isabet etmesinin ardından grup kürsüsünden mermi fırlatan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in protestosunu millete saygısızlık olarak değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Meclis grup kürsüsünde çıldırmış gibi sağa sola mermi kovanı atmaları, millete ve demokrasiye saygısızlıktır. Bağıra çağıra mermi fırlatmak çaresizlik içinde kıvranan, köşeye sıkışan, çıkmaz sokaklara düşen, kaostan yemlenmek için sıraya giren bir çarpıklıktır." değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Burada konuşan Bahçeli, deprem ve sel felaketlerinde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlara rahmet dileyerek, ebediyete irtihal edenlerin anılarını yaşatmanın, arkada bıraktıkları emanetlerine sahip çıkmanın, acıları paylaşarak azaltmanın, kanayan yaraları hep birlikte sarıp iyileştirmenin mümkün ve mutlak olduğunu kaydetti.

Türk milletinin asırlar boyunca müessir gücünün birlik ve kardeşliği olduğunu ifade eden Bahçeli, Türk milletinin dayanışma ve yardımlaşma hasletiyle aşamayacağı hiçbir engel bulunmadığını söyledi. Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti:

"Felaketler ne kadar ağır olsa da altından kalkacak kuvvet ve kudret Türk milletinde vardır ve tartışmasızdır. Türklük nice badireyi atlatmıştır. Kandil Dağı''nı Tanrı Dağı zanneden, Kürşat''ı teröristlerle karıştıran kötürüm siyaset zihniyetleri elbette mazimizin ihtişam ve itibarını bilemez, bilse dahi telaffuz edecek cesareti gösteremez. Bu zihniyet sahiplerinin, Meclis grup kürsüsünde çıldırmış gibi sağa sola mermi kovanı atmaları, evvela millete ve demokrasiye saygısızlıktır. Ayrıca bağıra çağıra mermi fırlatmak çaresizlik içinde kıvranan, köşeye sıkışan, çıkmaz sokaklara düşen, kaostan yemlenmek için sıraya giren bir çarpıklıktır"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar