Bağcılar esnafından İBB Adayı Murat Kurum’a tam destek: İstanbul’un Muradını bekleyeceğiz

Bağcılar esnafından İBB Adayı Murat Kurum’a tam destek: İstanbul’un Muradını  bekleyeceğiz
Cumhur ittifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bağcılar’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kurum, ziyaretleri sırasında ilgiyle karşılanırken, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve AKP Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ile birlikte esnafı ziyaret eden Kurum, esnaf tarafından ilgiyle karşılandı.

Ziyaretler esnasında Kurum, gençler için vaatlerini soran esnafa "Meslek sahibi olsunlar ki kendi iş yerlerini açsınlar, kendileri üretsinler. Okul hayatıyla ilgili de onları destekleyeceğiz. Eğitim öğretim İstanbul’da külfet olmayacak" sözleriyle vaatlerini anlattı.

murat-3.jpg

Esnaf ise Kurum'a desteklerini açıkça dile getirerek, "Bizde birlikte çalışacak ve oylarımızı Murat Kurum’a verip İstanbul’un Muradını bekleyeceğiz. Benim 4 oyumu da Murat beye vereceğim" dediler.

Kurum ise esnafların desteğine teşekkür ederek, "Sizin gibi vatan millet sevdalısı annelerimiz olduğu sürece bizi kimse yıkamaz" dedi.

murat-2.jpg

ESNAFTAN YEMEK TEKLİFİ ALDI

Ziyaretlerin sonunda bir lokantada esnaflar tarafından yemeğe davet edilen Kurum, lokum ikram edilerek %60'lık bir oy oranıyla seçimi kazanmasını beklediklerini ifade eden esnaf ise “Malatya’da yaptığınız hizmetlere de hayranız. Büyük bir heyecanla İstanbul’a gelmenizi bekliyoruz” şeklinde desteğini belirtti.

murat.jpg

Murat Kurum, ziyaret ettiği dönercide döner keserek vatandaşlara ikramda bulunurken, ilgiyle karşılanan Kurum, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar