Bafetimbi Gomis'ten flaş itiraf: Okan Burukla kavga ettik...

Bafetimbi Gomis'ten flaş itiraf: Okan Burukla kavga ettik...
Sarı kırmızılılar ile sözleşmesi sona eren Gomis, Okan Buruk hakkında konuştu.

CEMİLE BALCI-GÜNBOYU

Trendyol Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’daki ikinci dönemi de sonu eren Bafetimbi Gomis, Okan Buruk hakkında bir itirafta bulundu.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru kulübü ile ufak çaplı bir kriz yaşayan Gomis, Tivibu Spor’a yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

"Bu konuyu aramızda bir aile olarak düzelttik. Okan Hoca şampiyon olmayı hak etti. Biz arkadaşız ve hiçbir problem yaşamadık. Oğluna bu şampiyonluğu verebildiği için çok mutluyum. Soyunma odasında aramızda biraz tartışma oldu ama detay veremem. Doğru olmaz. Geçmişte kaldı. Hocanın üzerinde çok baskı vardı. Icardi 1, sen 2. forvetsin dediler. Kabul ettim ama hiçbir zaman 'Galatasaray için oynamam' demedim. Aramızda hallettik.

‘BENİMLE KONUŞMAMASINA ÜZÜLDÜM’

Şimdi Galatasaray'ın bir taraftarıyım. Zaman zaman desteklemek için Florya'ya veya stada geleceğim. Özellikle Okan'ı... Okan bizi izliyorsan sana en iyi dileklerimi sunuyorum. Galatasaray olarak hep aile kalmalıyız. Kenetlenmiş bir aile her şeyi çözer. Fenerbahçe karşısında Barış Alper'in başlamasına üzülmedim. Sadece Okan Hoca'nın benimle konuşmamasına üzüldüm. Belki bir diyalog oluşturmalıydık. Fakat aldığı karar doğruydu. Fenerbahçe’nin defans anlayışına göre bu şekilde oynamalıydık.”

'KUZENİME SÖYLEDİM'

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve büyük bir ses getiren Arda Güler hakkında da konuşan Gomis, şunları söyledi:

“Arda Güler çok büyük bir yetenek. Eğer Fransız veya Brezilyalı olsaydı çok daha fazla bonservisle ayrılırdı. Mendy benim kuzenim, onu arayarak ‘Arda’ya iyi bakın’ dedim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar