Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı iddialarına bomba cevap

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı iddialarına bomba cevap
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, hakkında ortaya çıkan başkanlık seçimine girme haberlerini yalanlayarak, "Fenerbahçe’nin şu an bir başkan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de 2024'ün Haziran ayında düzenlenmesi beklenen başkanlık seçimi öncesi, eski başkan Aziz Yıldırım'ın tekrar seçimde aday olacağı iddia edilmişti.

aziz-yildirim.jpg

AZİZ YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık görevi yapan Aziz Yıldırım, iddialara bir açıklık getirdi.

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Aziz Yıldırım, başkanlık seçimi ile ilgili iddialarla ilgili açıklamada yaptı. Sadettin Saran’ın listesinde yer bulunan hiç kimseyle irtibat kurmadığını söyleyen Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı ile ilgili çalışması olmadığını ifade etti.

Aziz Yıldırım açıklamasında, "Bugün şahsım hakkında ortaya çıkan, Fenerbahçe’nin başkanlık seçimine müdahil olma kararı aldığım ve Sadettin Saran’ın listesinde yer alan bazı isimlerle görüştüğüm yönündeki iddiaların hepsi yalandır. Benim şu an için Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili herhangi bir çalışmam olmadığı gibi, Sadettin Saran’ın listesinde yer bulunan hiç kimseyle de ben irtibat kurmadım. Yalnızca Saran’ın listesinde yer almayı planlayan 1 kişi, benim görüşlerimi dinlemek istedi ve ben de birkaç kişinin huzurunda kendisiyle düşüncelerimi paylaştım. Fenerbahçe’nin şu an bir başkan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır. İsmim üzerinden yapılan bu tarz yalan haberlerle prim yapılmaktadır. Ben herhangi bir planlama içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım. Şahsımın yaptığı bilgilendirmeler dışında yapılan bu tarz yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar