Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu: Flaş adaylık açıklaması

Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu: Flaş adaylık açıklaması
Fenerbahçe başkanlığına aday olacağı iddiaları ile gündem gelen Aziz Yıldırım, hakkında çıkan haberler hakkında ilk kez konuştu.

Fenerbahçe'de haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurul için geri sayıma devam ediyor. Mevcut başkan Ali Koç'un görevi bırakacağı iddia edilirken, Saran Holding Başkanı Sadettin Saran adaylığını açıklamıştı. Saran yaptığı açıklamada ise Koç'un aday olması halinde ise adaylıktan vazgeçeceğini dile getirmişti.

Öte yandan Saran’ın adaylık açıklamasının yanında eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da yeniden başkan adayı olacağı öne sürülmüştü.

YILDIRIM'DAN İLK AÇIKLAMA

Aziz Yıldırım, son zamanlarda medyada dolaşan ve tekrar başkanlık için aday olacağı yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı.

Yıldırım, Ali Koç'un başkanlık için yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından ortaya çıkan spekülasyonlara açıklık getirdi. Yaptığı açıklamada, kendisiyle ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve böyle bir planının olmadığını belirtti.

Medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Yıldırım yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında bir çok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir.

Daha önce de bir çok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım.

Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar