Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı’nın dünyasını başına yıktı! Yapamaz demişti ama yaptı

Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı’nın dünyasını başına yıktı! Yapamaz demişti ama yaptı

Aziz Yıldırım ile Ali Koç’un tarihi buluşmasının ardından Acun Ilıcalı’nın sözleri yeniden gündem oldu. Öyle bir şey söylemişti ki!

Acun Ilıcalı, TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olmuş, Ilıcalı’nın Aziz Yıldırım ve Ali Koç hakkındaki açıklaması ise büyük dikkat çekmişti.

ekran-goruntusu-2024-06-09-104707.jpg

Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırım ile canlı yayında bir araya geldi. Bu tarihi buluşmanın ardından Ilıcalı'nın TV 100 yayınında yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük ilgi gördü ve gündem oldu.

ekran-goruntusu-2024-06-09-104507.jpg

YILDIRIM VE KOÇ AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU

Candaş Tolga Işık'ın sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Aziz Yıldırım böyle bir tartışmaya giremez zaten. Giremez, konuşamaz ki... Aziz Yıldırım, Ali Koç ile tartışmaya girsin, canlı yayına çıksın ben hiçbir şey bilmiyorum diyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

AZİZ YILDIRIM’I TOPA TUTMUŞTU

Ilıcalı’nın Aziz Yıldırım’ı sert ifadelerle eleştirmesi de çokça konuşulmuştu. Ilıcalı “Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho olayı komple yalan. Üç gün görüşemediler, irtibat kuramadılar! Mourinho, bizimle görüştükten sonra telefon değiştirdi, ulaşamadılar. Anlaşma falan yok” demişti.

Fenerbahçe başkanlık seçimi öncesi Aziz Yıldırım ve Ali Koç, HaberTürk ekranlarında Ahmet Selim Kul’un moderatörlüğünde canlı yayında bir araya geldi. Tarihi buluşma, spor camiasının gündemine oturdu.

ekran-goruntusu-2024-06-09-084551.png

İlgili Haberler