Fenerbahçe’de tarihi seçimde oy verme süreci başladı

Fenerbahçe’de tarihi seçimde oy verme süreci başladı

Fenerbahçe Kulübü'nün Ülker Stadı'nda düzenlenen Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oy kullanma işlemi başladı.

Fenerbahçe bugün sandık başına gidiyor. Sarı-lacivertli üyeler, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın listelerinden birini seçecekler.

Fenerbahçe'de, Ülker Stadyumu'ndaki oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar devam edecek.

109614.jpg

Kongre divan kurulu başkanı Vefa Küçük kısa bir açılış konuşması yaptı:

"Güneşli, sıcak bir gün. İnşallah bu sıcak ve güneş sandığa da yansır ve katılım çok olur. Oy verecek üyelerimizin gönlünden hangi aday geçiyorsa, ona oy versinler. Katılımın fazla olacağını tahmin ediyorum. 30-32 bin katılım olacağını tahmin ediyorum. Bugün saat 09.00'a kadar iki başkan adayı da listelerini verdi. Teslim aldığımızı imzaladık ve belgeledik."

"Saat 17.00'ye kadar üyelerimizin oy verme imkanı var. Benim anonsumla saat 10'da oy verme başlayacak. 17.00'ye kadar yaka kartını alıp oy kullanamazsa, o üyelerimize oy verme hakkı tanıyacağız."

"Kazanan taraf tevazu içinde, kaybedenin olgunluk içinde olması lazım. Bu şekilde sonuçlandıracağız inşallah. İnşallah bugün kazanan yine Fenerbahçe olacak."

kapak-44-i92q-cover-jpg.webp

ADAYLAR KİMLER?

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul'un ikinci günü başladı. Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın başkanlık yarışında bugün 46 bini aşkın üye oy kullanabilecek.

Mevcut Başkan Ali Koç, 2018'de mağlup ettiği efsane başkan Aziz Yıldırım ile yeniden karşı karşıya geliyor. Oy kullanımı için sandıklara giden kongre üyeleri için oy verme işlemi 10.00’da başladı ve 17.00’de sona erecek. Kongrede başkanlık seçimi toplam 47 sandıkta gerçekleştirilecek.

Ali Koç oyunu 27, Aziz Yıldırım ise 46 numaralı sandığa oyunu atacak.