Azerbaycan, Kahramanmaraş'ta bin konut yapacak

Azerbaycan, Kahramanmaraş'ta bin konut yapacak
Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov, aileler ile yaptığı sohbet sırasında Azerbaycan Bulvarını yeniden inşa edeceklerini belirterek, deprem bölgesine de bin konut yapacaklarını söyledi.

(İHA) -İki büyük depremin merkezi Kahramanmaraş''ı ziyaret eden Azerbaycan heyeti, Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü''ndeki depremzedelerle bir araya geldi. Depremzede ailelerin kaldığı çadırı beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret eden Mammadov, sohbet sırasında deprem bölgesine bin konut yapacaklarını ve Azerbaycan Bulvarı''nı da yeniden inşa edeceklerini belirtti.

Azerbaycan Ümummilli Lideri Haydar Aliyev''in "Bir millet iki devlet" sözlerini hatırlatan Azerbaycan Millet Meclisi Başkan Yardımcısı Adil Aliyev, burada yaptığı basın açıklamada, "Asırlar boyu ister kötü günlerimizde ister sevinçli günlerimizde bir birimizin yanında olduk. Azerbaycan halkının bir problemi veya sıkıntısı olursa Türkiye''de devleti Türkiye halkı, Azerbaycan''ın yardımına koşmuştur. Aynı zamanda da Azerbaycan vatandaşları bir kardeşi gibi her zaman onun yanında olmuştur. Tüm savaşlarda Azerbaycan halkı Türkiye''nin yanında olur, Türk halkı da Azerbaycan''ın yanında olur" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar