Ayşe Ateş Erdoğan ile görüşmesi için harekete geçti

Ayşe Ateş Erdoğan ile görüşmesi için harekete geçti

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, bugün Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır ile yapmayı planladığı görüşmeyi erteledi. İşte iptalin nedeni!

Ankara’da suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, bugün Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile gerçekleştireceği görüşmeyi erteledi.

Beştepe'den Ayşe Ateş'e telefon - Sözcü

Ayşe Ateş Cumhurbaşkanlığı'ndan aranarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmenin bugün gerçekleşebileceği yönünde bilgi aldı. Ancak Ayşe Ateş, görüşmenin kesinleşmediğini ve beklenen telefonun henüz gelmediğini belirtti.

Özgür Özel'den Sinan Ateş paylaşımı: Suikastın üzerindeki sis perdesi kalkana kadar ailenin yanında olmaya devam edeceğiz

Ayşe Ateş, yaklaşık bir yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan görüşme talep ettiğini açıklamıştı.

BAHÇELİ DETAYI

Ateş, 10 Haziran’da CHP Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın görüşme talebini kabul ettiğini ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Bunların sırtını sıvazlamayın, bunları korumayın" mesajı üzerine görüşmenin iptal edildiğini söylemişti.

Bu gelişmelerin ardından Erdoğan'ın Ayşe Ateş ile bir araya geleceği duyurulmuştu.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 18 yıl önce Deniz Baykal döneminde ziyaret ettiği CHP Genel Merkezi'ne bugün tekrar gidecek ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le görüşecek - 10.06.2024, Sputnik Türkiye

İlgili Haberler