Aylin Çoşkun kimdir? Aylin Çoşkun kaç yaşında, nereli?

Aylin Çoşkun kimdir? Aylin Çoşkun kaç yaşında, nereli?
Ünlü şarkıcı ve model Aylin Çoşkun'un hayatı sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi internette 'Aylin Çoşkun kimdir, nereli?' gibi soruların cevaplarını arıyor. Peki Aylin Çoşkun kimdir? Aylin Çoşkun kaç yaşında, nereli?

Aylin Çoşkun kimdir?

Miss Globe'da Türkiye Güzeli seçilen ünlü şarkıcı ve model Aylin Çoşkun sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi tarafından ünlü şarkıcının hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Aylin Çoşkun kimdir? Aylin Çoşkun kaç yaşında, nereli?

AYLİN ÇOŞKUN KİMDİR?

Almanya'da 1976 yılında doğan Aylin Coşkun, Türk asıllı bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nden mezun olan sanatçı, güzellik yarışması Miss Globe'da Türkiye Güzeli seçilmiştir.

Türkiye güzeli seçilmesinin ardından Aylin Çoşkun, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümüne giderek buradan mezun olmuştur. Aynı zamanda İstanbul ve Ankara'da mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında sunuculuk da yapmıştır.

Kariyeri boyunca 7 albüm çıkaran Aylin Coşkun'un ilk albümü "Masalı Zeyno" Müzik etiketiyle piyasaya sürülmüştür. Bu albümdeki "Bu Kaçıncı" ve "Yandım Allah'ım" şarkılarıyla müzik dünyasında adını duyurmuştur. Şarkıcı, kariyeri boyunca toplamda 6 albüm daha yapmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar