Aylık kazancını açıklamıştı! Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’a haciz şoku

Aylık kazancını açıklamıştı! Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’a haciz şoku
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine dün akşam saatlerinde haciz işlemi uygulandı. Ronay'ın iş yerindeki tüm eşyalar ve malzemeler kamyonetlere yüklenerek götürüldü.

Ece Ronay'ın güzellik merkezine yapılan haciz, sosyal medya ve basın tarafından geniş bir şekilde takip ediliyor. Fenomen, 15 Aralık'ta evine yapılan baskınla gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı. Ancak, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerlerinin kurşunlanmasıyla ilgili başlatılan soruşturma hala sürüyor.

640xauto.jpg

Ronay, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, şirketini kurmak için 6 milyonluk bir yatırım yaptığını belirtmişti. Ece Ronay’ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine dün akşam saatlerinde haciz işlemi yapıldı.

640xauto-001.webp

Ece Ronay ayrıca geçtiğimiz ay yaptığı başka bir açıklamada, aylık kazancını şu sözlerle açıklamıştı: "Yazın zarar oldu ama bu aralar para kazanıyoruz. Çok ciddi giderimiz var, Bağdat Caddesi'nde kiralar da yüksek. Bana aylık 100-200 bırakırsa seviniyorum. Arabam da yok" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar