Nazilli'deki patlamada anne ve kızı hayatını kaybetti!

Nazilli'deki patlamada anne ve kızı hayatını kaybetti!
Aydın’ın Nazili ilçesinde restoranda gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayda ölenlerin ikisinin anne-kız olduğu ortaya çıktı.

AYDIN'DAKİ PATLAMADA KAHREDEN DETAY!

Aydın’ın Nazili ilçesinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybederken, bunlardan ikisinin anne-kız olduğu öğrenildi. 37 yaşındaki Emine ve 14 yaşındaki kızı İrem Düztepe olduğu tespit edildi.

Bir hafta önce Kuyucak ilçesinden Nazilli’ye taşınan Düztepe ailesinde, İrem’in 9’uncu sınıf öğrencisi olduğu öğrenilirken, baba İlker Düztepe’nin ise Şırnak’ta astsubay olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

Anne- kız restorana giderek yemek yemek istedi, Emine ve İlker Düztepe çiftinin büyük kızı Sıla Düztepe ise acıkmadığı için annesi ve kardeşiyle gitmedi.

Yemek yemeye gitmediği için Sıla hayatta kalırken, anne Emine ve kızı İrem Düztepe patlamada can verdi. Şırnak’ta görevli babanın ise haberi alır almaz yola çıktığı öğrenildi.

Söz konusu patlamanın ardından Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı''nın başlattığı soruşturmada 10 kişi gözaltına alındı. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar