Restorandaki patlamada 3 şüpheli tutuklandı

Restorandaki patlamada 3 şüpheli tutuklandı
Aydın’da bir restoranda meydana gelen tüp patlamasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

AYDIN’DAKİ PATLAMADA YENİ GELİŞME!

7 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı tüp patlaması Türkiye’yi yasa boğdu. Yaşanan feci olayla yürütülen soruşturma sonrasında 3kişi tutuklandı. Cezaevine gönderilenler arasında tüp firması sahibi de yer alıyor.

Nazilli''deki bir döner restoranında tüp değiştirilirken meydana gelen patlamanın ardından Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişinin İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

 

Çalışanlardan N.A, savcılık ifadesinin ardından salıverilirken iş yeri sahibi L.Y, eşi F.Y, tüp bayisi sahibi A.B. ile iş yeri çalışanları Ş.G. ve Z.A, Nazilli Adliyesine sevk edildi.

"Taksirle öldürme ve yaralama" suçlamasıyla hakimliğe çıkarılan şüphelilerden restoran sahibi L.Y. ve eşi F.Y. ile tüp firması sahibi A.B. tutuklandı. Ş.G. ve Z.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Yaralı oldukları bildirilen ve hastanede gözetim altında olan diğer 4 şüpheliden 3''ünün taburcu edilerek emniyete götürüldüğü, diğerinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, olayla ilgili 10 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı.

 

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Yangında 7 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi yaralandı. Yangında binadan dışarıya çıkamayarak hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Aydın Adli Tıp Kurumunda otopsileri yapılan vatandaşların isimleri, Neslihan Karaboğa (38), Lale Nur Karaboğa (11), Cansu Karaboğa (3), Gamze Karaboğa (10), Emine Düztepe (37), İrem Düztepe (14) ve Fatma Danaş (45) olarak açıklandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar