Avukatı duyurdu! Dilan Polat bunu duyunca sinir krizi geçirebilir Annesinin…

Avukatı duyurdu! Dilan Polat bunu duyunca sinir krizi geçirebilir  Annesinin…
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklu bulunan Dilan Polat’ın annesinin mezarı kimliği belirsiz kişiler tarafından açıldı.

Oda Tv’de yer alan habere göre, Dilan Polat’ın annesinin mezarı kimliği belirsiz şahıslar tarafından kazıldı. Şüphelilerin mezarı içerisinde para gömülü olduğu düşüncesi ile açtıkları tahmin ediliyor.

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat’ın soruşturması halen devam ediyor. Mezardaki açıklık gözle görülürken, olaya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. Dilan Polat’ın annesi Nihal Ayhan'ın mezarına yapılan terbiyesizlik büyük tepki topladı.

dilan-polat2-jqr9.webp

Dilan Polat, katıldığı bir YouTube programında annesinin babası tarafından 17 yıl önce öldürüldüğünü anlatmıştı. Olayı gözyaşları içerisinde anlatan Polat, küçük kardeşini bir ay emzirdiğini söylemişti.

'' ANNEMİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLSA DA BABAMI SEVİYORUM"

Annesini öldürmesine rağmen babasını çok sevdiğini gözyaşları içerisinde söylen Dilan Polat "Hastaneye de yatırsa, annemin de ölümüne sebep olsa ben babamı çok seviyorum. Belki de saçma geliyor sana da ama, seviyorum yani babam o benim” şeklinde konuşmuştu.

screenshot-3.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar