Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
Emine Kılınç, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa ikincisi olarak Niğde'de coşkuyla karşılandı.

Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, Niğde'de büyük bir sevinçle karşılandı.

BÜYÜK BİR SEVİNÇLE KARŞILANDI

Gençlik ve Spor İl Müdürü İlket Ötgünlü, milli sporcu Emine Kılınç'ı Niğde'de karşılayarak tebrik etti ve başarısının devamını diledi.

Milli sporcu Kılınç, hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söylediği açıklamasında heyecanını ve mutluluğunu dile getirerek, "Zorlu bir yarıştı, ben elimden gelen her şeyi yaptım. Abdurrahman hocam sayesinde Avrupa ikinciliği oldu. Şampiyonluk istiyordum ama nasipte bu varmış. Dünya şampiyonası var önümde, daha iyi çalışacağız" şeklinde konuştu.

Milli sporcunun annesi Fatma Erdoğan, "Emine'nin bize yaşattığı duygusal mutluluk ve gurur, onun daha parlak günler göreceğine olan inancımızı artırıyor." dedi.

Antrenör Abdurrahman Özben, milli sporcunun sakatlık yaşadığını, buna rağmen güzel mücadele ettiğini belirterek diğer şampiyonalara çok daha sıkı hazırlanacaklarını söyledi.

Avrupa 2.\'si boksör memleketi Niğde\'de coşkuyla karşılandı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar