Atama bekleyen sağlık çalışanlarına beklenen haber geldi: İşte işe alınacak personel sayısı

Atama bekleyen sağlık çalışanlarına beklenen haber geldi: İşte işe alınacak personel sayısı
Seçimlere yönelik geri sayım devam ederken sık sık yeni kadro ve işe alım kararları alan hükümet, son hamleyi sağlıkçılara yaptı. Yaptığı bir konuşmada konuyu işe alımlara getiren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 42 bin 500 kişiyi daha istihdam edeceklerini duyurdu...

DAMLA BAYLAN / GÜNBOYU

Hükümet, 14 Mayıs''ta yapılacak seçimler öncesinde seçim adımlarına devam ediyor.

Etlik Şehir Hastanesi''nde sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya gelen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yapılacak Sağlık Bakanlığı atamaları hakkında detayları açıkladı. 

Yeni atanan çalışanların bir kısmının depremden etkilenen bölgelerde görev yapacağını belirten Erdoğan, şunları söyledi:

Gerektiğinde şartları zorlama pahasına sağlık camiamızın beklentilerini karşıladık, sıkıntılarına çözüm ürettik. Bundan sonra da sizlerin yanında olmayı sürdüreceğiz. Önceki hafta bir müjdemizi milletimizle paylaştık. Yeni katılımlarla sağlık ordumuzu daha da güçlendiriyoruz. Türkiye genelinde 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz. Bunlardan 2 bin 832 sürekli işçi ile 9 bin 59 sözleşmeli sağlık personelinin atamasının deprem bölgesindeki illere yapacağız. Felaketin yaralarının en kısa sürede sarılması için gereken her türlü çabayı sergileyeceğiz. Seçim sürecinin çalışmalarımızı sekteye uğratmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Depremzedelerimizin bizden çok büyük beklentileri olduğunu biliyoruz. Yapımına süratle başladığımız on binlerce deprem konutunun umutları yeniden canlandırdığını görüyoruz. Özellikle yıkıntıların hemen yanında yeşeren bu umutları boşa çıkarmayacağız. Aziz milletimizin hem kendi hem de evlatlarının aydınlık geleceği için sandıkta yine en doğru kararı vereceğine inanıyorum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar