Ata Emre Akman cinayetinde yeni gelişme

Ata Emre Akman cinayetinde yeni gelişme

Balıkesir'de, üniversite öğrencisi Ata Emre Akman sipariş götürdüğü sokakta öldüren E.Ö. için iddianame hazırlandı.

Balıkesir'de, motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesiyle ilgili şok edici bir gelişme yaşandı.

Katil zanlısı olarak gösterilen E.Ö. hakkında 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava ile baba Orhan Ö. için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davaların birleştirilmesine karar verildi.

11 Mayıs tarihinde, Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta meydana gelen olayda, zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö. tarafından saldırıya uğramıştı.

Akman'ın vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitirmesiyle başlayan süreçte, polis olayı araştırmış ve zanlıyı tespit ederek gözaltına almıştı.

E.Ö. hakkındaki suçlamalar ciddi boyutta olup, 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istenirken, babası Orhan Ö. için ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilmişti. Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi, bu iki davanın birleştirilmesine karar verdi.

İlgili Haberler