Aslı Enver, 41 bin kişiyle aynı kaderi paylaşıyor! Yıllardır savaş veriyor

Aslı Enver, 41 bin kişiyle aynı kaderi paylaşıyor! Yıllardır savaş veriyor
Pek çok ünlü yapımda yer alan ve son olarak 'İstanbullu Gelin' dizindeki 'Süreyya' karakteriyle ününe ün katan oyuncu Aslı Enver'in herkesten sakladığı hastalığı ortaya çıktı.

'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' ve Babil gibi dizilerdeki başarılı performansıyla karşımıza çıkan ünlü oyuncu Aslı Enver'in hastalığı yıllar sonra ortaya çıktı. Güzel oyuncunun hastalığı sevenlerini üzdü.

Son olarak Babil dizisinde Ayşe, karakterine hayat veren başarılı oyuncu Aslı Enver'in bilinmeyen rahatsızlığı sevenlerini şaşırttı. 

HERKESTEN SAKLIYORDU

Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakterine hayat vermiş olan başarılı oyuncu Aslı Enver'in bilinmeyen rahatsızlığı sevenlerini şaşırttı.

Aslı Enver, okuma güçlüğüne neden olan 'disleksi' ile savaşıyor. Disleksi hastaları, normal bir insanın yarım saatte okuyabileceği bir metni, yaklaşık 5 saatte bitirebilmekte.

Disleksi, kişinin normal ya da üstün zeka düzeyinde olmasına rağmen okuma, yazma ve dil becerilerinde problem yaşamasına neden olan bir tür öğrenme bozukluğu olarak bilinmekte.

TÜRKİYE'DE 41 BİN KİŞİDE VAR

Ortaya çıkan hastalığı ile hayranlarını üzen Aslı Enver, mücadele ettiği disleksi hastalığı Türkiye'de 41 bin 600 kişide var olduğu biliniyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar