Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Fabrikası personel alacak

Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Fabrikası personel alacak
Askeri Fabrika bünyesinde istihdam etmek üzere sınavsız personel alınacak.

İlana göre Ankara Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Fabrikası bünyesinde hizmet etmek üzere personel alımı yapılacak. Ankara Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Fabrikası bünyesine alınacak personeli daimi nitelikte çalışacağı belirtilmiş olup meslek adı ise deniz programları savaş sistemleri uzmanı olduğu belirtildi.

Adaylar başvuruda gerekli belgeleri online olarak başvuru kılavuzunda yer alam mail adresine iletecek şekilde müracaatlarını sağlayabilecek.

Adaylar için başvurular 17 Ocak tarihinden itibaren alınmaya başlanmış olup en geç müracaatlar 27 Ocak 2022 tarihi saat 23.59 a kadar belirtilen şekilde gerçekleştirilecek.

ŞARTLAR

Askeri Fabrikada Kimler Çalışabilir Adayların üniversitelerin elektronik mühendisliği, deniz harp okulları veya Deniz Astsubay MYO mezunu olma, Askeri gemi inşa projelerinde veya savaş sistemleri üretim, doğrulama, montaj, entegrasyon projelerinden en az 3 yıl deneyimli olma,

Savaş sistemlerinin tedarik montaj, platform ve SYS entegrasyonu, fabrika, liman, deniz kabul testlerine hakim olma, İngilizce dil bilgisine iyi derecede hakim olma,

Kalite ve sonuç odaklı olma, Sürekli öğrenmeye ve gelişmeye açık olma, Yurtiçi veya yurtdışı çalışmasına engel hali olmama, Güvenlik soruşturmasının olumlu olması şartları ile personel alımı gerçekleştirileceği belirtilmiş.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar