Arka Sokaklar dizisinin kostümlerini taşıyan kamyon kayboldu! Dizi seti iptal edildi

Arka Sokaklar dizisinin kostümlerini taşıyan kamyon kayboldu! Dizi seti iptal edildi
Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar setinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Dizinin kostümlerini taşıyan kamyonun kaybolmasıyla çekimler iptal edildi.

18 yıldır ekranlarda olan fenomen dizinin kostüm kamyonu ortadan yok oldu. D Media'nın yapımcılığını üstlendiği ve Kanal D'de her Cuma akşamı izleyicilerle buluşan Arka Sokaklar dizisinin setinde alışılmadık bir sorun ortaya çıktı. Dizinin ikinci ekibine ait kostüm kamyonu kayboldu.

5fa264f5e226010b60d129e0.jpg

SET İPTAL EDİLDİ

Sete gelmesi beklenen kamyon sürücüsü de ortaya çıkmayınca çekimlerin gerçekleştirilmesi imkansız hale geldi ve set iptal edildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kaybolan kamyonun içinde dizinin çekimlerinde kullanılan kıyafetler ve çelik yelekler bulunuyordu. Bu durumda oyuncuların sete çıkması mümkün olmadı ve çekimler bir sonraki güne ertelendi. Yeni kostümler ve gerekli aksesuarlar temin edilerek çekimlerin devam etmesi sağlandı.

s-96ebd116e4910d18fb9898c9f9d78ca016a58592.webp

Yaşanan bu olay üzerine konuyla ilgili olarak tutanak tutuldu ve yasal işlemler başlatıldı. Arka Sokaklar dizisinin setinde yaşanan bu tür olaylar ender görülen durumlar arasında yer alıyor.

OYUNCU KADROSU

Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncu kadrosunda ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Ali Haydar Çataltepe, Can Başak, Gaye Gürsel, Elvan Dişli, Perihan Ünlücan, Ece Aydemir, Gizem Terzi, Ecem Öz, Kerimhan Duman, Furkan Göksel, Onurcan Sesli, Ada Baykan, Efe Günay, Elçim Atamgüç, Gizem Birdan, Murat Yeşil, Garip Kont ve Mustafa Üstündağ gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar