Ardahan Üniversitesi personel alacak

Ardahan Üniversitesi personel alacak
Ardahan Üniversitesi 3 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 14 mart 2022 olarak açıklandı.

Resmi Gazete’de yer alan habere göre, Ardahan Üniversitesi Rektörlüğünden, “Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu''nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" da yer alan ek 2'' inci maddesinin (b) ve (c) fıkralarına göre sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere 2020 KPSS (B) grubu KPSS P3 puanı esas alınarak, en yüksek puandan başlamak üzere istihdam edileceği ilan edilen Spor Uzmanı sözleşmeli personel sayısının 10 (on) katı kadar aday uygulama sınavına çağrılacak ve yapılacak Uygulama sınavı sonucuna göre Cankurtaran görevi ile birlikte sporla ilgili faaliyetleri yürütmek üzere 2 (iki) Spor Uzmanı, 2020 KPSS (B) grubu KPSS P3 puanı başarı sıralaması sonucuna göre 1 (bir) Teknisyen alınacaktır. “ açıklaması yapıldı.

ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu''nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

3- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,

4- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5- Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak,

6- Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak,

7-Tüm unvanlar için 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve fiziki engeli bulunmamak, (Atama yapıldıktan sonra sağlık kuruluşundan alınacak heyet raporu ile bu durumu belgelendirmek.)

8- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak,

9- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kuramlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak,

10- Belirtilen öğrenim düzeyi mezunu olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek,

11- 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P3 puanına sahip olmak,

12- Herhangi bir sosyal güvenlik kuruntundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

13- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak,

14- İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma yapmak ve vardiyalı çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

İSTENİLEN BELGELER

1- Başvuru Formu. (www.ardahan.edu.tr adresinden temin edilecektir.)

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi. (e-Devlet üzerinden kimlik bilgilerinin bulunduğu doğrulama kodlu belge kabul edilecektir.)

3- Diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi. (e-Devlet üzerinden alınan doğrulama kodlu belge kabul edilecektir.)

4- 2020 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi. (e-Devlet üzerinden alınan doğrulama kodlu belge kabul edilecektir.)

5- En az Bronz Bröve Cankurtaranlık Belgesi. (SU1,SU2 ilanı için)

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Ayrıca atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, Üniversitemiz tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamayacaklardır.

BAŞVURU ŞEKLİ

1- Başvurular ilanın Resmi Gazete''de yayımlandığı günü izleyen 15 (on beş) gün içinde www.ardahan.edu.tr internet sitesinde "Duyurular" bölümünde bulunan başvuru formunun eksiksiz bir şekilde doldurulup fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle yukarıda belirtilen belgelerle birlikte Ardahan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Yenisey Yerleşkesi Rektörlük Binası Kat:3 Çamlıçatak / Ardahan adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. İnternet, faks, e-posta vb. yöntemlerle yapılan başvurular ile süresi içerisinde yapılmayan başvurular ve eksik belge verenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

2- Postada yaşanan gecikmelerden dolayı Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.

3- Adaylar sadece tek bir unvan için başvuru yapacaktır. Birden fazla unvana başvuru yapanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

4- Başvuru formunu hatalı dolduran, eksik ya da hatalı belge ibraz edenlerin müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar