Arda Turan’ın ilk ifadesi ortaya çıktı! Seçil Erzan'a ne kadar kaptırdı

Arda Turan’ın ilk ifadesi ortaya çıktı! Seçil Erzan'a ne kadar kaptırdı
Bankacı Seçil Erzan’ın dolandırdığı Arda Turan ilk kez hakim karşısına çıktı. Turan’ın ifadesi ortaya çıktı. O sözleri ise dikkat çekti.

21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen bankacı Seçil Erzan bir kez daha hakim karşısına çıkarak kendini savundu.

Arda Turan, Seçil Erzan'a toplamda 13 milyon 800 bin dolar para verdiğini ancak sadece 6 milyon 400 bin dolar aldığını açıkladı.

arda-turan-secil-erzan-davasi-icin-adli-23206.jpg

7 MİLYON 500 BİN DOLAR KAYBETTİ

Turan, yaşadığı maddi kaybı "7 milyon 500 bin dolar" olarak belirtirken bu paranın bir kısmını ev satarak veya arkadaşlarından borç alarak ödediğini ifade etti.

Seçil Erzan 4'üncü Kez Hakim Karşısına Çıkıyor | Son Bir Söz

ERZAN’A İMZALI KAĞIT VERMİŞ

Kendisine depremle ilgili sıkıntı olduğu söylendiğinde baskı yapmadığını belirten Turan, ilk ödemesini yaptığında Seçil Erzan'ın imzalı bir kağıt verdiğini ve kredi işlemlerini bankanın şube müdürü aracılığıyla gerçekleştirdiğini aktardı.

Seçil Erzan 4'üncü kez hakim karşısına çıkıyor

SEÇİL’E DEĞİL BANKA MÜDÜRÜNE GÜVENDİM”

Bankaya güvenerek işlemleri gerçekleştirdiğini belirten Turan, "Ben Seçil'e değil, bankanın şube müdürüne güvendim. Ben 7 milyon kaybetmeme rağmen kendisini tehdit etmedim. Ben bu konularda biraz safım. Saf olmasam bu kadar parayı verir miyim?” dedi. Turan'ın bu ifadesi salonda gülüşmelere neden oldu.

kkkkk.jpg

“HAYATININ BAHARINDA BİR HANIMEFENDİYDİ”

Erzan için “Kendisi bankanın yetkilileri ile birlikte tesise gelirdi. Tesise girip çıkan güven veren, hayatının baharında bir hanımefendiydi" diyen Turan şunları anlattı: Hayatım boyunca hiç faiz almamış biriyim. O da bana mevduat yerine fona koyalım bu faiz değil diyerek beni ikna etti. Nefsime yenik düştüm. Bana yüksek getirisi var demedi. 10 milyon dolar getirirsem fondan faydalanabileceğimi söyledi. Ama o dönem veremedim.

Arda Turan, "Fonda adı geçen Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu'yu aradınız mı?" diye sorulması üzerine, "Hayır" dedi. "Neden aramadınız ulaşabilirdiniz?" diye sorulması üzerine Arda Turan, "Cumhurbaşkanına da ulaşabiliyoruz ama arıyor muyuz?" dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar